Kembali and Wedding

Salam semua. Sorry sangat2 lama giler x update. Busy2! Start dr rabu minggu lepas dah busy. Selang dua hari ade test. Susah2 pulak tu >.<
Benci!
Okay aku nak update pasal Sabtu lepas. Hari bengkel aku. Hehe. So rim tayar dah pasang. (bukan aku pasang la, sbb aku ade test pagi tu. xleh nk join. lepas test baru join) hehe. Aku x buat ape2 sgt ari tu tp sampai pukul 5 kot. Penat2!


*rupe baru hbis test. terus nak bergambor. hihihi
Oh ye. Jadual exam dah keluar. :)
6, 9 dan 10 May 2011.
Tak sabar rasa nya. Aku geram ni. Sebab test semua mcm xleh nak skor je. So aku betol2 nak skor final. All out! Geram!

Okay xpe la. Well, minggu ni ape yg best? Selain dr video seks ahli politik? opsssssss!!!
politik memang kotor. kadang2 terpikir, dorg semua ni masih di landasan yg betol ke? utk rakyat? masih ke? cecite cecite. mcm2 la skrg. rase nye xde dah kisah Tsunami Jepun. Semua newspaper cerita pasal Pilihanraya Sarawak. Yg ni harus la tahu. Bukan rakyat Malaysia la kalau lgsg xtahu ade pilihanraya skrg ni. haha. aku bukan ape. sbb ade je org yg mcm tu. bukan nak kata korg ni out of date. eh tp betol la. out of date. tak tahu langsung current issues? ape la wei.

Bile dalam negara mcm serabut je, ni yg rase nak duduk kat luar negara ni. Itu memang salah satu impian aku.

One not so wise friend asked me:
"Boley ke ko nak duduk dan kerja dkt luar negara?"

and I said :
"Belum cuba belum tahu. :) Aku tahu la setiap minggu aku balik, tp tu tak menunjukkan aku ni tak boley berdikari. "

Susah kan kalau ade kawan yg LANGSUNG TAK SUPPORTIVE!

Prince William and Kate Middleton nak kahwin 29 April 2011 ni tahu? Tak sabar pulak. Am I having a cold feet? Ahahaha. aku tak sabar nak tgk wedding dress Kate Middleton.

on 29 July 1981 at St Paul's Cathedral, London, Diana Spencer dan Prince Charles disatukan. On that day, memang semua terpaku dgn kecantikan Diana. Well, cube korang Bing 'Lady Diana on
her wedding day'. Memang cantik2.
Memang x nampak langsung la Prince Charles. Hihi.


*see, memang cantik. On that century , memang this wedding dress paling diingati sampai biler2. Tp smpi skrg pon, para pakar fashion masih lagi memperkatakan betapa hebat dan cantik nye Diana and her wedding dress*


*there's something about her eyes kan? cantik!*

oh! did I mention that she has a royal crown (of course) of diamonds with a veil, a 25-feet train?Memang semua bride ade kan, tp biler semua2 tu Diana yg pakai, memang semua org drop jaw!!

Dan pada 29 april 2011, Kate Middleton and Price William akan di satukan pada tmpt yg sama.
AND, AND!!!
did I mention that Prince William proposed Kate with Lady Diana's engagement ring? Sgt romantik!!! Tapi kan, para penilik nasib dkt UK kata, maybe bwk SIAL kot. Sebab Lady Diana dah meninggal kan. xpe la. I really hope to watch the wedding online!



Sgt sweet! Let's hope they didn't end up like Diana and Charles.




2 comments:

  1. 29 april tarikh last aku exam :)

    ReplyDelete
  2. 29 april tarikh aku x start exam lagi. :(

    ReplyDelete

Wednesday, 6 April 2011

Kembali and Wedding

Salam semua. Sorry sangat2 lama giler x update. Busy2! Start dr rabu minggu lepas dah busy. Selang dua hari ade test. Susah2 pulak tu >.<
Benci!
Okay aku nak update pasal Sabtu lepas. Hari bengkel aku. Hehe. So rim tayar dah pasang. (bukan aku pasang la, sbb aku ade test pagi tu. xleh nk join. lepas test baru join) hehe. Aku x buat ape2 sgt ari tu tp sampai pukul 5 kot. Penat2!


*rupe baru hbis test. terus nak bergambor. hihihi
Oh ye. Jadual exam dah keluar. :)
6, 9 dan 10 May 2011.
Tak sabar rasa nya. Aku geram ni. Sebab test semua mcm xleh nak skor je. So aku betol2 nak skor final. All out! Geram!

Okay xpe la. Well, minggu ni ape yg best? Selain dr video seks ahli politik? opsssssss!!!
politik memang kotor. kadang2 terpikir, dorg semua ni masih di landasan yg betol ke? utk rakyat? masih ke? cecite cecite. mcm2 la skrg. rase nye xde dah kisah Tsunami Jepun. Semua newspaper cerita pasal Pilihanraya Sarawak. Yg ni harus la tahu. Bukan rakyat Malaysia la kalau lgsg xtahu ade pilihanraya skrg ni. haha. aku bukan ape. sbb ade je org yg mcm tu. bukan nak kata korg ni out of date. eh tp betol la. out of date. tak tahu langsung current issues? ape la wei.

Bile dalam negara mcm serabut je, ni yg rase nak duduk kat luar negara ni. Itu memang salah satu impian aku.

One not so wise friend asked me:
"Boley ke ko nak duduk dan kerja dkt luar negara?"

and I said :
"Belum cuba belum tahu. :) Aku tahu la setiap minggu aku balik, tp tu tak menunjukkan aku ni tak boley berdikari. "

Susah kan kalau ade kawan yg LANGSUNG TAK SUPPORTIVE!

Prince William and Kate Middleton nak kahwin 29 April 2011 ni tahu? Tak sabar pulak. Am I having a cold feet? Ahahaha. aku tak sabar nak tgk wedding dress Kate Middleton.

on 29 July 1981 at St Paul's Cathedral, London, Diana Spencer dan Prince Charles disatukan. On that day, memang semua terpaku dgn kecantikan Diana. Well, cube korang Bing 'Lady Diana on
her wedding day'. Memang cantik2.
Memang x nampak langsung la Prince Charles. Hihi.


*see, memang cantik. On that century , memang this wedding dress paling diingati sampai biler2. Tp smpi skrg pon, para pakar fashion masih lagi memperkatakan betapa hebat dan cantik nye Diana and her wedding dress*


*there's something about her eyes kan? cantik!*

oh! did I mention that she has a royal crown (of course) of diamonds with a veil, a 25-feet train?Memang semua bride ade kan, tp biler semua2 tu Diana yg pakai, memang semua org drop jaw!!

Dan pada 29 april 2011, Kate Middleton and Price William akan di satukan pada tmpt yg sama.
AND, AND!!!
did I mention that Prince William proposed Kate with Lady Diana's engagement ring? Sgt romantik!!! Tapi kan, para penilik nasib dkt UK kata, maybe bwk SIAL kot. Sebab Lady Diana dah meninggal kan. xpe la. I really hope to watch the wedding online!



Sgt sweet! Let's hope they didn't end up like Diana and Charles.




2 comments:

  1. 29 april tarikh last aku exam :)

    ReplyDelete
  2. 29 april tarikh aku x start exam lagi. :(

    ReplyDelete