Hujung minggu dan Alejandro

Hari ni sangat2 penat. First pagi tadi gi bengkel. Nak bending kan aluminum pon sampai 3 jam. Penat gile. Padahal, dok tekan2 butang je sebenarnye. ehehehe. Then, pergi SACC Mall, teman mak dan nor shopping2. penat tidak terkata sebab lepas je habis bengkel, mak papa terus sampai. aku capai ape yg patut terus naik kereta, hehe. best2. I rindu sama rumah la. :)

Seperti yang dijangka, aku sampai rumah je. aku terus cari my baby Alejandro. hehe. Budak itu
semakin gemuk dan sombong!




Sekarang tgh semangat ni! sebab ade follower baru. Thanks sygs sekalian. Tunjuk ajar ye. Tak bape reti sgt ni. :)

Tadi dinner dkt Flamming Steamboat.
*x ingt nama sebenarnye. tp rase nye tu la kot.*
adoi... penat giler makan steamboat. penat2. mcm xnak berhenti. lepas steamboat makan pulak ice-cream yg lazat itu. yummy2 !




Arghhh. Sile abaikan mata yg semakin membengkak dan muke semakin byk ruam. Ini semua gara2 tidor lebih dan masuk bengkel !


Mak tgh kopek ketam, papa hirup ape tu? Hahaha.

Best kan spend time dgn family? Hehe. Rase tak membuang masa pon. Kadang2 kalau aku keluar an, aku rase aku byk buang masa. Sebab byk buat benda2 ngarut. contoh nya pergi karok. rasenye setiap minggu kot aku karok. sampai dah bosan dah. xtau nk nyanyi lagu ape dah. Kalau karok dkt RedBox boleyla.. tp aku karok jamban je beb. Wa x kaya nak karok kat redbox every week.









5 comments:

  1. Salam.

    Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

    https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

    Salam,
    Lily
    Note: Sila abaikan jika anda bukan pelajar IPT. 

    ReplyDelete
  2. kakak kau yang dila tu sebijik macam kau wei.jom tengok the roomate same-same :)

    ReplyDelete
  3. hehehe. same ke? muke aku bulat... die mcm bujur sikit... mcm lain je aku tgk.. jom2! tgk dh trailer die?

    ReplyDelete

Sunday, 27 March 2011

Hujung minggu dan Alejandro

Hari ni sangat2 penat. First pagi tadi gi bengkel. Nak bending kan aluminum pon sampai 3 jam. Penat gile. Padahal, dok tekan2 butang je sebenarnye. ehehehe. Then, pergi SACC Mall, teman mak dan nor shopping2. penat tidak terkata sebab lepas je habis bengkel, mak papa terus sampai. aku capai ape yg patut terus naik kereta, hehe. best2. I rindu sama rumah la. :)

Seperti yang dijangka, aku sampai rumah je. aku terus cari my baby Alejandro. hehe. Budak itu
semakin gemuk dan sombong!




Sekarang tgh semangat ni! sebab ade follower baru. Thanks sygs sekalian. Tunjuk ajar ye. Tak bape reti sgt ni. :)

Tadi dinner dkt Flamming Steamboat.
*x ingt nama sebenarnye. tp rase nye tu la kot.*
adoi... penat giler makan steamboat. penat2. mcm xnak berhenti. lepas steamboat makan pulak ice-cream yg lazat itu. yummy2 !




Arghhh. Sile abaikan mata yg semakin membengkak dan muke semakin byk ruam. Ini semua gara2 tidor lebih dan masuk bengkel !


Mak tgh kopek ketam, papa hirup ape tu? Hahaha.

Best kan spend time dgn family? Hehe. Rase tak membuang masa pon. Kadang2 kalau aku keluar an, aku rase aku byk buang masa. Sebab byk buat benda2 ngarut. contoh nya pergi karok. rasenye setiap minggu kot aku karok. sampai dah bosan dah. xtau nk nyanyi lagu ape dah. Kalau karok dkt RedBox boleyla.. tp aku karok jamban je beb. Wa x kaya nak karok kat redbox every week.









5 comments:

  1. Salam.

    Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

    https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

    Salam,
    Lily
    Note: Sila abaikan jika anda bukan pelajar IPT. 

    ReplyDelete
  2. kakak kau yang dila tu sebijik macam kau wei.jom tengok the roomate same-same :)

    ReplyDelete
  3. hehehe. same ke? muke aku bulat... die mcm bujur sikit... mcm lain je aku tgk.. jom2! tgk dh trailer die?

    ReplyDelete